Avís Legal

TITULAR DEL WEB

 • La seva denominació social és : Teichenné, S.A.
 • El seu CIF : A08097180
 • El seu domicili social és : Carrer Muntaner, 200 planta 4ª Porta 3ª. 08036, Barcelona
 • La seva activitat social és : Fabricació de licors
 • Correu electrònic : teichenne@teichenne.com
 • Finalitat de lloc web : Informació, productes i actualitat de l’empresa Teichenné. rebre sol·licituds de contacte.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat del contingut d’aquesta pàgina web, els logotips, textos, fotografies, dissenys, referències de productes o altres elements, així com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Teichenné, S.A. o de terceres persones amb qui Teichenné, S.A. ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. Teichenné, S.A. difon tota aquesta informació a través de la pàgina web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. Teichenné, S.A. adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol una altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Teichenné, S.A.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L’usuari d’aquesta pàgina web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Teichenné, S.A. no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a teichenne.com tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Teichenné, S.A. no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita. Teichenné, S.A. declina qualsevol responsabilitat respecte de la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals es pugui accedir per enllaços des aquesta pàgina web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és la de comunicar l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la plana d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les pàgines web de destí. Teichenné, S.A. no és responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Teichenné, S.A.

Protecció de dades personals

Responsable del tractament

Dades de contacte del responsable Gerard Soler-Casagemas Coll , amb correu electrònic de contacte:gsoler@teichenne.com 

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercir els teus drets : Pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de Teichenné, S.A. o a l’adreça de correu electrònic indicat a l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals : podràs preguntar a Teichenné, S.A. si aquesta empresa està tractant les teves dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament : en aquest cas únicament seran conservats per Teichenné, S.A. per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-te al tractament : Teichenné, S.A. deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades : en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra firma, Teichenné, S.A. et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
 • Dret a l’esborrat de les dades : i llevat imperatiu legal s’esborraran després la teva confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Possibilitat de retirar el consentiment : en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control : Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Teichenné, S.L. està manejant les teves dades, pots adreçar les teves reclamacions al responsable de Teichenné, S.A. (Indicat a dalt) o a la autoritat de protecció de dades que correspongui, sent la Agència Espanyola de Protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a teichenne@teichenne.com i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades : Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades de les persones que omplin el formulari de contacte de la pàgina web : Les dades s’utilitzaran només per establir comunicacions directes amb l’usuari, sense conservar-los en cap base de dades.

Dades dels subscriptors a la newsletter : Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Secret i seguretat de les dades

Teichenné, S.A. es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació dels mateixos. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Teichenné, S.A. com a titular de Teichenné, S.A., o a tercers amb motiu de la utilització d’aquest.

Forats de seguretat

Teichenné, S.A. adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi. No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Teichenné, S.A. no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos. En cas de detectar alguna escletxa, Teichenné, S.A. es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores .

QUINA INFORMACIÓ DEMANEM DELS USUARIS I PER A QUÈ LA FEM SERVIR

Tots els productes i serveis oferts al lloc web de Teichenné, S.A. remeten a formularis de contacte i subscripció a newsletter.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb als fins indicats. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting : Teichenné, S.A. compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que Teichenné, S.A. ha contractat cdmon.com – 10dencehispahard S.L.

Dades recollides a través del web : Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Teichenné, S.A. és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al seu ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte .

La gestió d’aquestes dades ens permet:

 • Enviar-informació important de la teva compte / comanda / servei.
 • Respondre a les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.

Addicionalment, pot ser que també recopilem la següent informació:

 • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si fas una comanda, o si necessitem estimar impostos i costos d’enviament basats en la teva ubicació.
 • Pàgines de contingut visualitzat mentre teva sessió està activa.

Formularis de subscripció a Newsletter : en Teichenné, S.A. utilitzem el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailrelay by Cpc. , que emmagatzema les dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. també seran guardat en el nostre CRM – Kais software . Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis.

Correu electrònic : El nostre prestador de serveis de correu electrònic és cdmon.com – 10dencehispahard S.L.

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles de Teichenné, S.A. poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). el contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

Altres serveis : Certs serveis prestats mitjançant el lloc web de Teichenné, S.A. poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació : La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació
o serveis que ens demanis.

Xarxes socials

Presència en xarxes : Teichenné, S.A. compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Drets : Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Teichenné, S.A. t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE.

Emmagatzematge i xifrat . A Teichenné, S.A. utilitzem el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailrelay by Cpc. , que emmagatzema les dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. també seran guardat en el nostre CRM – Kais programari .

Correu electrònic . El nostre prestador de serveis de correu electrònic és cdmon.com – 10dencehispahard S.L.

Xarxes Socials . Teichenné, S.A. fa ús de les xarxes socials Linkedin, Twitter i Instagram, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en què Teichenné, S.A. tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura Teichenné, S.A. o comparteixen amb aquesta. La teva informació està protegida d’acord a la nostra política de privacitat i galetes. En activar una subscripció o facilitar les dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privacitat i galetes. Sempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

Des del moment en què et registres com a usuari en aquesta web, Teichenné, S.A. té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI / CIF i dades de pagament. En tot cas Teichenné, S.A. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web de Teichenné, S.L. com el present avís legal.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i / o ús de Teichenné, S.A. atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Teichenné, S.A .. En la utilització del web de Teichenné, S.A. l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Teichenné, S.A. o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal de Teichenné, S.L. o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de Teichenné, S.A ..

POLÍTICA DE GALETES

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer inofensiu que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip. Així, hi ha galetes que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador, l’operador o el tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

Què NO ÉS una galeta?

No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni spyware, ni obre finestres pop-up.

Quina informació emmagatzema una galeta?

Les galetes no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies, el teu DNI o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no et associa com a persona si no al teu navegador web. De fet, si navegues habitualment amb Internet Explorer i proves a navegar per la mateixa web amb Firefox o Chrome veuràs que el web no s’adona que ets la mateixa persona perquè en realitat està associant al navegador, no a la persona.

Què passa si desactivo les galetes?

Perquè entenguis l’abast que pot tenir desactivar les cookies et mostrem uns exemples:

 • No podràs compartir continguts d’aquesta web a Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.
 • El lloc web no podrà adaptar els continguts a les teves preferències personals, com sol passar en les botigues en línia.
 • No podràs accedir a l’àrea personal del web, com per exemple El meu compte, o El meu perfil o Les meves comandes.
 • Botigues en línia: Et serà impossible realitzar compres en línia, hauran de ser telefòniques o visitant la botiga física si és que disposa d’ella.
 • No serà possible personalitzar les preferències geogràfiques com a franja horària, divisa o idioma.
 • El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre visitants i trànsit a la web, el que dificultarà que el web sigui competitiva.
 • No podràs escriure al bloc, no podràs pujar fotos, publicar comentaris, valorar o puntuar continguts. El web tampoc podrà saber si ets un humà o una aplicació automatitzada que publica spam.
 • No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, el que reduirà els ingressos publicitaris del web.
 • Totes les xarxes socials fan servir cookies, si les desactives no podràs utilitzar cap xarxa social.

Quins tipus de galetes hi ha?

Tipus de galetes segons l’entitat que gestioni l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin, podem distingir:

 • Galetes pròpies : Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
 • Galetes de tercers : Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

En el cas que les galetes siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com galetes pròpies.

Galetes de tercers

En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de forma anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única finalitat de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades d’acord amb la regulació vigent. Aquest lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden utilitzar cookies o web beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Pots veure més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Aquest lloc pot albergar publicitat pròpia, d’afiliats, o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen cookies per mostrar continguts publicitaris afins als usuaris. cada un d’aquests servidors publicitaris disposa de la seva pròpia política de privacitat, que pot ser consultada en les seves pròpies pàgines web.

Quins tipus de cookies s’utilitzen en aquest lloc web?

En accedir al web de Teichenné, S.L. t’informem que si segueixes navegant se’t s’instal·laran diverses galetes pròpies i de tercers corresponents a les analítiques del web (a tall d’exemple: Google Analytics o eines similars) per ajudar el llocweb a analitzar l’ús que fas del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s’associen a dades que poguessinarribar a identificar-te. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no et associa com a persona sinó al teu navegador web Aquest web es fa servir cookies pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut en xarxes socials, deixar comentaris i per obtenir estadístiques dels nostres usuaris. Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes cookies mitjançant la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adequadament. Per això és important que llegeixis la present política de cookies i comprenguis que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració del teu navegador per ser avisat de la recepció de cookies en el teu dispositiu o desactivar si ho desitja la capacitat d’emmagatzemar aquestes galetes al teu dispositiu. A continuació s’identifiquen les galetes més rellevants utilitzades en aquest lloc web, així com si són pròpies o de tercers (i identificació del tercer contractat o els serveis s’han decidit utilitzar) i la seva finalitat:

Galetes pròpies
 • Estrictament necessàries
  • Finalitat: Serveixen per oferir serveis o recordar configuracions per millorar la vostra navegació en el nostre lloc web.
Galetes de Tercers

Analítiques

 • Google Analytics
  • Finalitat: Informes estadístics sobre el trànsit del lloc web, la seva audiència total i l’audiència en una determinada campanya publicitària
  • Dades: Nombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, llocs visitats abans d’entrar en aquesta pàgina, detalls sobre els navegadors usats

Social

Com es gestionen les galetes?

Ja que les galetes són fitxers de text normals, es poden explorar amb la majoria d’editors de text o programes de processament de text. Pots fer clic a una galeta per obrir-la. A continuació, s’indica una llista d’enllaços sobre com veure cookies en diferents navegadors. Si utilitzes un altre navegador, consulteu la informació sobre cookies en el propi navegador. Si utilitzes un telèfon mòbil, consulta el manual del dispositiu per obtenir més informació.

Notes addicionals

 • Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.
 • En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació de les mateixes.
 • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors en Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia. Veure a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea.
 • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubtis a comunicar-te amb nosaltres a través de la secció de contacte.

RESPONSABILITAT LEGAL PEL CONTINGUT

Teichenné, S.A. conté textos elaborats amb fins merament informatius o divulgatius que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals pel que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets. Les opinions expressades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de Teichenné, S.A .. El contingut dels articles publicats en Teichenné, S.A. no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal. L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en Teichenné, S.A. sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal Teichenné, S.A. ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets. L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en Teichenné, S.A., haurà de notificar aquesta circumstància a Teichenné, S.A. indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la que actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en Teichenné, S.A., l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Normativa i resolució de conflictes

Les presents condicions d’ús de Teichenné, S.A. es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. el idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és l’espanyol. Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari sinó que romandrà accessible per mitjà d’Internet en Teichenné, S.A .. Els usuaris es poden sotmetre al Sistema Arbitral de Consum del que Teichenné, S.A. formarà part per resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat de Teichenné, S.A., excepte per solucionar aquells conflictes que portin causa del desenvolupament d’una activitat que requereixi col·legiació, en aquest cas el usuari haurà de dirigir a l’òrgan corresponent del col·legi d’advocats oportú. Els usuaris que tinguin la condició de consumidors o usuaris conforme els defineix la normativa espanyola i resideixin a la Unió Europea, si han tingut un problema amb una compra online realitzada a Teichenné, S.A., per intentar arribar a un acord extrajudicial poden acudir a la Plataforma de Resolució de Litigis en Línia , creada per la Unió Europea i desenvolupada per la Comissió Europea al empara del Reglament (UE) 524/2013 . Sempre que l’usuari no sigui consumidor o usuari, i quan no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, les parts acorden sotmetre als jutjats i tribunals de Madrid capital, per ser aquest el lloc de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i / o ús de Teichenné, S.A. a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts de Teichenné, S.A .. L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a Teichenné, S.A. no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Teichenné, S.A .. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i el ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars. qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars. La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Enllaços externs

Les pàgines del lloc web Teichenné, S.A. proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat de accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres productes, encara que Teichenné, S.A. no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar a l’usuari per accés a aquests enllaços. L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal Teichenné, S.A. haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de Teichenné, S.A .. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Teichenné, S.A. i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de Teichenné, S.A. dels seus continguts o serveis.

Remarketing

La funció de remàrqueting o d’audiències similars d’AdWords ens permeten arribar a les persones que hagin visitat el nostre lloc web anteriorment i ajudar-los a completar el seu procés de venda. Com a usuari, quan entris al nostre web, et instal·larem una cookie de remàrqueting (pot ser de Google Adwords, de Criteo o d’altres serveis que ofereixin remàrqueting). aquesta galeta emmagatzema informació del visitant, com ara els productes que ha visitat o si ha abandonat el carret de la compra. Quan el visitant abandona la nostra web, la galeta de remàrqueting segueix al seu navegador.

Altres condicions d’ús d’aquest lloc web

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal. Així mateix, es compromet, llevat d’autorització prèvia, expressa i escrita de Teichenné, S.A. a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per comoditat, no podent realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés. Aquest lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a Teichenné, S.A., CIF B65914848, amb domicili en Carrer Pau Claris, 100, 2a planta, 08009, Barcelona, ​​Espanya. Aquest lloc web conté enllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Teichenné, S.A. no garanteix ni es fa responsable del contingut que es reculli en aquests webs. Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Teichenné, S.A., queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web. Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de Teichenné, S.A. qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, Teichenné, S.A. assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

Exercici de drets ARCO

Podràs exercitar, respecte de les dades obtingudes, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició. Per això t’informo que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podrà enviar, juntament amb fotocòpia del teu DNI o document identificatius equivalent, al domicili postal d’Teichenné, S.A., CIF A08097180 , amb domicili a Carrer Muntaner, 200 planta 4ª Porta 3ª. 08036, Barcelona, ​​ o per correu electrònic, adjuntat fotocòpia de DNI a: teichenne@teichenne.com . Abans dels 10 dies respondrem a la teva sol·licitud per confirmar-te la execució del dret que hagis sol·licitat exercir.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Teichenné, S.A. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts;
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a disposició dels usuaris al lloc web.

Teichenné, S.A. no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut del present lloc web.

Plataforma Europea de resolució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç:https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Teichenné, S.A. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest llocweb, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Sempre estarem localitzables:

El nostre contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal d’Teichenné, S.A., si us plau dirigeix-te a teichenne@teichenne.com o utilitza el formulari de contacte disponible al lloc web . La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. és important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Teichenné, S.A., en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

Correus comercials

D’acord amb la legislació vigent, Teichenné, S.A. no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis que hi ha hagut en Teichenné, S.A., l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre la nostra Newsletter / butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Text de Privacitat

Aquest text s’ha adaptat prenent la Política de Privacitat d’Ajuda WP com a referència.
Ajuda WP ha compartit el seu ús amb una llicència Creative Commons Attribution by 4.0 . Des d’aquí, moltes gràcies per l’aportació.